Om os

Verden står over for et dilemma ift. global opvarmning. Vi skal spare på strømmen, skrue ned for varmen og generelt udvise omtanke for miljøet, men bør transportsektoren gå fri? Skal vi fortsat benytte fossile brændstoffer til at bringe os fra A til B?

Det mener vi – naturligt nok – ikke her på hybrid-biler.dk. Hybrid-biler.dk er skabt for at informere og oplyse om de åbenlyse fordele, der er ved en hybridløsning. Teknologien er gennemtestet i alle ledder og kanter, og flere danskere vælger hvert år at investere i en hybridbil. De seneste par år er priserne faldet betydeligt, men udviklingen går – desværre – stadig for langsomt. Hybridbiler er mellemvejen, der virker nu og her – vi er ikke nødsaget til at vente på fremtidig teknologi, som måske aldrig kommer.

Uanset om du overvejer at købe en hybridbil eller blot leder efter information og nyheder herom, bringer vi her på siden løbende nyheder, undersøgelser og statistikker omkring hybriderne, men naturligvis også om det generelle bilmarked og lignende.